PLUS avondvierdaagsepakket

Inleiding

Samen gezond wandelen, eten & drinken 14 t/m 17 juni 2022. 

Eén van de grootste sportieve evenementen is de avondvierdaagse, een prachtig wandelevenement, maar ook een evenement waar veel limonade en snoep wordt uitgedeeld. Wij willen u uitdagen om van de avondvierdaagse een gezonde(re) sportactiviteit te maken! 

Pak deze gezonde kans! Dit jaar kunt u weer gebruik maken van de unieke samenwerkingsactie tussen de PLUS, Actief Putten & JOGG. Bestel de Avondvierdaagsepakketten en u bent in één keer klaar voor de avondvierdaagse.

Pakketkeuze. Met het pakket kunt u zelf de keuze maken wanneer u wat aanbiedt. Ons voorstel is om dagelijks iets hartigs, fruit en groente aan te bieden. U kunt er echter ook voor kiezen om een groentedag, fruitdag en de laatste dag van alles iets te doen, genoeg mogelijkheden!

DrinkWater! Veel kinderen drinken limonade voor of na het bewegen. Van limonade krijg je echter dorst, zit vaak veel suiker in en het is slecht voor je tanden. Water daarentegen is een echte dorstlesser! Je kan het water nog lekkerder maken door fruit, zoals citroen of sinaasappel, in de jerrycans of kannen te doen. Dit jaar valt de 7dagenwaterchallenge ook tegelijk met de avondvierdaagse, hier doen ook altijd veel kinderen aan mee!

Ouderbetrokkenheid. Informeer de ouders vooraf over wat de school doet aan gezond eten en drinken tijdens de avondvierdaagse. U kunt ook nog een keuze maken om kinderen te adviseren om gezonde producten mee te laten nemen of helemaal niets? 

Cadeautjes na de avondvierdaagse (tip voor de ouders) Natuurlijk verdient je kind een beloning na zo’n sportieve prestatie. Maar die hoeft niet perse ongezond te zijn. In plaats van snoep kun je bijvoorbeeld ook een cadeautje aan een ketting of slinger bevestigen. Denk eens aan: Springtouw,  toeter, waterpistool, sleutelhanger, stoepkrijt, jojo, stuiterballen, plaktattoos, fluitje, toeter, zweetbandje, (strip)boek, bellenblaas, bal, frisbee, waterballon etc.

Aanbod

Een hele week gezonde tussendoortjes voor €10,00 voor 20 leerlingen

Dinsdag
Fruit: 10 appels
Groente: 3 komkommers
Hartig: 1 pak zoute sticks

Woensdag
Fruit: 1 Meloen
Groente: 1 grote bak cherrytomaatjes
Hartig: 2 pakken soepstengels

Donderdag
Fruit: 10 bananen
Groente: 1 grote zak worteltjes
Hartig: 2 pakken rijstwafels

Vrijdag
Fruit: 1 bak pitloze druiven
Groente: 3 komkommers
Hartig: 3 pakken eierkoeken

 

PLUS avondvierdaagsepakket

Prijs: € 10,00
Doelgroep: Scholen
Inschrijvingen gesloten

Contact

Actief Putten in samenwerking met PLUS Wilmink Putten

Downloads

Bestand downloaden